Bærbare computere er noget, du virkelig bør lære noget om!

Bærbare computere gøre livet meget lettere for mange mennesker. Du skal overveje alle muligheder og omkostninger forbundet med at købe en ny bærbar computer. Her er nogle oplysninger, som vil hjælpe dig med at vælge den rigtige.

Hvis du tænker på både en bærbar computer, og også en tablet, eller ikke kan vælge mellem to, kig på konvertible laptops. Denne kombination kaldes en konvertibel laptop, og det er mere omkostningseffektiv end at købe de to elementer separat.

Bruge en laptop køligere til din laptop. Bunden kan få ganske varmt. Dit skød vil blive varm, hvis du ikke har en laptop køligere.

Tjek lydsystem, før du køber en ny laptop. Nogle bærbare computere er lidt wimpy på lyd, da det ikke er en komplet PC. Lyden kan være forfærdeligt, når du forsøger at se en video. Derfor er det vigtigt, at du overveje dette aspekt af den bærbare computer, før du køber den.

Købe en bærbar computer, der har kapacitet til at opgradere den harddisk og RAM. Kan du ikke brug for hukommelsen nu, men du måske i fremtiden. Opgradering vil være mere økonomisk end købe en ny maskine, derefter. Tænke over dette, før du endelig beslutter og gøre dit køb.

Afprøve enhver laptop før du foretager en faktiske køb. Ergonomien er et almindeligt glemt aspekt af en ny bærbar. Dog at være behageligt og holde sig sund, mens du bruger din computer kommer til ergonomi, hvilket er hvorfor du bør se på det.

Batteriets levetid er vigtigt når du køber en bærbar computer. Selvom du vil oftest bruge din bærbare computer i hjemmet, er det stadig upraktisk til at genoplade det konstant. Kig efter 4 timers batteristrøm hvis du stationære og mindst 5 timer når du er på farten.

Hvis du er shopping for en bærbar computer, skal du overveje både Mac og Windows laptops. Windows er generelt mere overkommelige; men mange mennesker gerne Mac bedst. Udforsk dem begge personligt inden der træffes en beslutning. Du kan også tjekke anmeldelser online for at hjælpe dig lære de fordele og ulemper ved hver type af laptop.

Forstå forskellen i netbooks. Mens nogle mennesker anser en netbook til at være en bærbar computer, der er lille, det bare ikke rigtigt. Du vil have begrænsede muligheder med en netbook som evnen til at komme online og tjekke din e-mail, men det er det i forhold til bærbare computere. Ikke bruge netbooks, hvis du har brug for en bærbar computer.

Lave en præcis liste over alle anvendelser af din bærbare computer. Vil du gerne bruge det i køkkenet til madlavning? I dette tilfælde, den har brug for en vandtæt hud! Bruge listen til at udforske de funktioner, der er centrale for denne gruppe.

Overveje en tablet, hvis du kun vil have en bærbar computer for underholdningens skyld. Det gode ved tabletter er den lethed, som du kan downloade en app, der giver dig masser af tilgængelige software. Tabletter kan naturligvis ofte tilslutning til dit tastatur trådløst så det giver dig mere tilgængelige funktioner.

Som det blev sagt tidligere, kan laptops forenkle en persons liv. Men at vælge en laptop tilfældigt er et potentielt dyre fejl. Du skal forske og lære alt hvad du kan om dem. Tippene kan hjælpe med at guide dig til den rigtige laptop for di

Leave a comment